Seismonaut har flere hjemmesider,
som du er velkommen til at besøge:

Seismonauts øvrige sider

Om Seismonaut Tourism

Seismonaut Kontormoeder

Seismonaut er fusioneret med Manto. Det betyder at nogle af Danmarks stærkeste kompetencer inden for forretnings-, erhvervs- og destinationsudvikling nu er samlet i et team. 

I Seismonaut Tourism brænder vi for at udvikle turismevirksomheder – store som små – og hjælpe med at skærpe alt fra den overordnede strategi, de digitale kompetencer og udfordre forretningsmodeller.

Vi er passionerede omkring samarbejder på tværs af kommuner, turismeorganisationer, kultur, erhverv og frivillige. Vi elsker at drive processer, der skaber nye forretningsmuligheder, netværk og kompetencer og på den måde udvikler de stedbundne potentialer.

Vi ser store potentialer i at få kulturlivet og detailhandlen til at indtage en endnu mere aktiv rolle i turismen og har opbygget stor erfaring i at skabe nye samarbejder i turismen, hvor kultur og detailhandel er endnu mere med i udviklingen af destinationer.

Endelig elsker vi det politiske arbejde med at styrke turismen i en samlet kommunal, regional og national sammenhæng – både som et stærkt erhverv og som et aktiv i forhold til at styrke profilen på områder uden for de store byer og dermed også styrke bosætningen.

I Seismonaut Tourism er vi et tværfagligt team som rummer en lang række forskellige kompetencer. Vi kan både tænke digitalt, politisk og forretningsmæssigt samtidig med at vi har dybe kvalitative og kvantitative kompetencer og elsker at være tæt på de mennesker og virksomheder, der skaber turismeerhvervet.

Vores ydelser

Seismonaut Tourism har en palette af ydelser, der bevæger sig ud over det digitale felt. Vi arbejder blandt andet med strategisk turisme- og destinationsudvikling samt forretningsudvikling af turismevirksomheder og aktører i turist- og oplevelsesindustrien.

 

Den sociale vinkel

Du kan også finde os på Facebook og Twitter, hvor vi deler ud af vores viden og tips til destinationsudvikling og digital destinationsmarkedsføring

Del denne side på: email + facebook + twitter

Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for råd, så er Anders klar til at hjælpe.

Kontakt Anders