Michael Moesgaard Andersen er ny bestyrelsesformand i det digitale konsulenthus Seismonaut A/S.

Michael Moesgaard Andersen, direktør i kapitalfonden Andersen Advisory Group, er en af Danmarks mest erfarne serieiværksættere og har med en række succesfulde virksomhedsopbygninger og -salg en sjælden evne til at læse den teknologiske udvikling. Han er stifter af bl.a. mobilselskabet CBB og har netop solgt Mobilethink, der udvikler mobilsoftware.

 Sideløbende med sin erhvervskarriere er Moesgaard Andersen adjungeret professor ved CBS og har udgivet en række managementbøger, senest ”Beyond Strategy”, skrevet sammen med professor Flemming Poulfelt.

En strategisk stærk bestyrelsesformand

Det er altså en erfaren herre, der sætter sig for bordenden i Seismonauts bestyrelse, med indsigt i både digitalisering, forretningsudvikling og strategi og ledelse. Og hos Seismonaut byder de Moesgaard Andersen velkommen.

 ”Det er en stor fornøjelse at byde velkommen i bestyrelsen til Michael. Vi betragter det som både et scoop og en stor strategisk forstærkning at få en kapacitet som Michael for bordenden,” siger Anders Mogensen, direktør i Seismonaut.

Målet er fortsat vækst og udvikling

Michael Moesgaard Andersen ser også frem til samarbejdet i bestyrelsen, hvor opgaven lyder på at sikre fortsat vækst og udvikling i konsulenthuset.

 ”Seismonaut er en ung virksomhed, der på få år har positioneret sig som et stærkt konsulenthus, der med afsæt i en stor forståelse for den digitale udvikling og de nye brugerbehov leverer en værdifuld strategisk rådgivning for en lang række spændende kunder i både den offentlige og private sektor. Mit bidrag som bestyrelsesformand sigter efter at hjælpe ledelsen med den strategiske kurs og gearing af organisationen til en fortsat vækst og udvikling,” fortæller han.

Gazellepris i 2014

Seismonaut er stiftet i 2007 af Christian Schwarz Lausten og Anders Boelskifte Mogensen. Seismonaut har med sit fokus på rådgivning omkring digitalisering og sociale medier skabt en stærk konsulentforretning med 21 ansatte på kontorer i Aarhus og København. Her rådgiver de i dag både den offentlige og private sektor, bl.a. Digitaliseringsstyrelsen, Københavns Kommune, Region Midtjylland, Oticon, Dansk Supermarked og Reckitt Benckiser. Seismonaut fik i 2014 en Gazellepris fra Dagbladet Børsen for at være blandt de hurtigst voksende virksomheder i Danmark.