Digitalisering, naturvin og postkort fra fremtiden

gravatar
 · 
10. marts 2022
Featured Image

Der er en smule Jørgen Clevin i hende. Hun har været rådgiver i Seismonaut det sidste halve år. Hun elsker digitale transformationer. Og så er hun en rigtig Aarhus-pige, der suger til sig af hovedstadens kulturindtryk. Mød Frederikke Rønde Andreasen!

I september 2021 troppede Frederikke op til sin første arbejdsdag i Seismonaut. Hun var netop rykket til hovedstaden med sin kæreste. Og hun vidste, at der var masser af muligheder for at hjælpe virksomheder inden for oplevelsesøkonomien med at udvikle sig gennem digitale transformationer.

Med sig fra Aalborg Universitet har hun en uddannelse i interaktive digitale medier, og gennem en uopfordret ansøgning landede hun sit første job.

Fremtidspostkort og naturvin

Noget af det, Frederikke er allerbedst til, er at skabe udvikling i virksomheder gennem procesdesign. "Det handler i virkeligheden mest om at kunne facilitere den gode samtale" forklarer hun og fortsætter "Det kan nemlig ofte være svært at sætte ord på udfordringerne, mulighederne og visionerne for fremtiden."

Som eksempel arbejder hun meget med det, vi kalder for fremtidspostkort. Det er et værktøj i bedste Jørgen Clevin-stil med papir og limstift til at tale om visioner for en virksomhed. 

Hun har netop haft besøg af de to ildsjæle og iværksættere bag Den Vilde Vinklub, der skaber alverdens events med naturvin som omdrejningspunkt. Den Vilde Vinklub er et rigtig godt eksempel på, hvordan det kan skabe lidt mere refleksion og eftertanke, når vi laver en udviklingsworkshop ved at bruge fremtidspostkortet som værktøj. Det giver noget mere tænketid, og det hjælper at få det ud gennem fingrene og ned på papir.

Stort potentiale for digitalisering

I Seismonaut har Frederikke både et ben i oplevelsesteamet og i innovationsteamet. Hun mener, at der er et stort potentiale for digitalisering i turismebranchen. Blandt andet arbejder hun med at finde ud af, hvorfor der ikke er flere aktører i oplevelsesbranchen, der bruger digitale teknologier til at innovere deres forretning.

Som eksempel nævner hun, at mange restauranter kunne få glæde af et digitalt system, hvor bordreservationer og vagtplan taler sammen, så der altid vil være det rigtige antal tjenere på vagt i forhold til antallet af bordreservationer.

Elsker hovedstadens kunst og kultur

Når Frederikke ikke designer processer og faciliterer workshops, er hun storforbruger af alle hovedstadens kunst- og kulturtilbud. Siden hun kun har boet i København de sidste seks måneder, har hun stadigvæk masser at opleve. Derudover er Frederikke heldig med at være kæreste med et sandt madøre, så hun har allerede spist sig igennem de fleste af hovedstadens Michelin-tilbud.  

“Der er bare mere liv i hovedstaden end i Aarhus. Der er mange flere muligheder, og det er helt fantastisk for sådan én som mig” griner hun.

seismonaut_logo_white_orange

Get in touch

+45 70 27 03 10
info@seismonaut.comFind us

Jorcks Passage 1C, 1.
1162 Copenhagen K
Denmark

CVR: 30708075
See our data policy

Still want more?

Blog
Linkedin