Hvad sker der egentlig på teknologifronten i møde- og eventbranchen post Corona? Og hvordan kan vi bruge teknologien til at skabe bedre produkter?

For at forsøge at svare på dette, har vi udviklet et inspirationskatalog for Destination Fyn. Med det i hånden kan destinationen og dets aktører komme på forkant med den teknologiske udvikling.

Inspirationskataloget rummer både en række aktuelle teknologiske tendenser brugt i møde- og eventbranchen, og hvordan de digitale teknologier kan bidrage til at skabe bedre og mere givtige møder og events.

Vi har fået lov til at dele inspirationskataloget - og vi tør godt love, at det ikke kun kan bruges i en fynsk kontekst, men også i en bredere sammenhæng.

Download publikation

  • Vi sender et link sendt til din indbakke.
    Ved at klikke 'download' accepterer du, at Seismonaut må behandle dine angivne oplysninger. Har vi ikke kontaktet dig eller indgået et samarbejde slettes dine data efter halvandet år. Ligeledes giver du samtykke til at blive tilmeldt dig Seismonauts nyhedsbrev. Du kan selvfølgelig altid framelde dig det igen, hvis du skulle fortryde.