Skal I lave digitale arrangementer til Folkemødet? Og skal vi hjælpe jer?

Som noget nyt har Folkemødet i år et rent digitalt spor. Her kan arrangører bruge Folkemødet til at gå i virtuel dialog med både interessenter og borgere. Det digitale spor er en spændende mulighed for at supplere det fysiske møde i Allinge. Især for de organisationer, virksomheder og borgere, som ikke kan deltage.  

Gode digitale events

Med Folkemødet som platform er der potentiale for at komme bredt ud blandt både borgere og interessenter - ligesom, når man står på kajen i Allinge. Dem, som der får succes med digitale formater, er dem, som kommer i øjenhøjde med deltagerne. Og som tager det alvorligt, at det digitale event er noget andet end den klassiske paneldebat.

Her er et par bud på digitale formater, som kunne fungere godt på Folkemødet i 2021:

  • 100 spørgsmål fra borgerne: Start debatten med at crowdsource spørgsmål fra deltagerne og lad dem eventuelt stemme på dem. Start fra toppen, og diskuter så mange spørgsmål som muligt. Få deltagerne til at diskutere med i chatten, og bring gode pointer med ind i diskussionen løbende ved at give borgerne ordet.
  • Borgerpanelet: Skab et panel af borgere, og giv dem spotlight i din debat. Lad borgerne debattere deres syn på dit emne, mens eksperter og politikere lytter med. Lad eksperter og politikere stille spørgsmål til borgerne undervejs. Til sidst kan der være en reflektionsrunde, hvor eksperter og politikere kvitterer for den indsigt, de har fået.
  • Debat-stationer: Lav åbne samtaler, hvor deltagerne selv kan klikke sig ind på et emne eller en spændende ekspert, som man kan diskutere med. Få så mange deltagere som muligt engagerede i samtalerne, så du virkelig efterlader et indtryk og får skabt en masse interessant diskussion.

Overvejer I at lave et digitalt arrangement til Folkemødet? Så hjælper vi gerne med at gøre det til en succes. Vi har en masse gode erfaringer i at lave involverende, kreative og ikke mindst effektive digitale begivenheder, og vi ville elske at hjælpe jer med jeres event! 

Psst! Ønsker man at ansøge om digital deltagelse på FM2021 er ansøgningsfristen d. 14. maj - så tøv ikke for længe.