Dataindsamling i krydsfeltet mellem sociale medier og antropologi.

På vores næste morgenseminar tager vi dig en tur med i vores metodeværksted. Vi udfolder vores antropologiske redskaber og forklarer, hvordan dyb brugerforståelse kan skabe unikke indsigter, brugbare redskaber og reelle forandringer.

Arrangementet er desværre fuldt booket. Skriv dig på venteliste nederst på siden, så kontakter vi dig, hvis der bliver plads.

Vi lever i en kompleks verden, hvor den samlede globale mængde af data fordobles hvert andet år, og hvor vores adfærd – både online og offline – bliver stadigt sværere at afkode. I denne hverdag, hvor alt omkring os ændrer sig med lynets hast, er det vigtigere end nogensinde, at vi har solide metoder til at opbygge forståelse for mennesker samt deres ønsker og drømme om fremtiden.

Kun ved kontinuerligt at være tæt på brugerne kan vi nemlig udvikle produkter og ydelser, der skaber værdi. Men der kan være langt fra at indse et behov for data til implementering af nye indsatser eller arbejdsmetoder i organisationen. For hvilke data er de rigtige data for netop vores organisation? Hvilke metoder er de bedste til at indsamle dem? Og hvordan bearbejder vi dem til indsigter eller redskaber, der gør en forskel i hverdagen? Alt dette dykker vi ned i til dette morgenseminar.

Fra data til brugerforståelse

I Seismonaut har vi specialiseret os i at indsamle data om mennesker – og omforme dem til redskaber, der skaber klarhed og peger mod reelle forandringer. Vi anvender både kvantitative og kvalitative metoder, men vigtigst af alt ser vi small data som mindst lige så centralt som big data.

De indsigter, der skabes gennem nøje udvalgte kvalitative metoder, som går på tværs af fysiske og digitale fællesskaber, er uvurderlige. Gennem sociale medier, online communities, interviews, observationer mm. kan brands og organisationer lære at forstå og kende deres målgrupper langt bedre.

De indsigter, man kan få gennem kvalitative data, kan gennem analyse omformes til indsigter – indsigter, som kan bruges som et udviklingsredskab og gøre vores tilbud, services eller endda forretningsmodeller bedre.

Vær med og få

  • Inspiration: Hvad er data – både big og small
  • Konkrete cases og erfaringer
  • Metoder til brugerforståelse – fysisk og digitalt
  • Muligheden for at netværke med ligesindede

Program

08.30 – 09.00   Kaffe, croissant og networking
09.00 – 09.05   Velkomst og introduktion til dagens program
09.05 – 09.25   Data ifølge Seismonaut v/ Kristian Bernth, chefrådgiver
09.30 – 09.50   Præsentation af tre cases, hvor data har skabt indsigter
09.50 – 10.05   Pause
10.05 – 10.50   Sparring og dialog i netværksgrupper
10.50 – 11.00   Tak for i dag

Ændringer i programmet kan forekomme.

Tre netværksgrupper:

  • Klassiske metoder til dyb brugerforståelse – indsamling og bearbejdning af data v. Christa Brønd, etnolog
  • Antropologi på digitale platforme – nye metoder til brugerforståelse v. Amalie Kjær Kristensen, antropolog
  • Visuel formidling af brugerdata – fra viden til redskaber v. Peter Vittrup, strategisk designer

Målgruppe

Morgenseminaret henvender sig primært til dig, der sidder med ansvaret for projekter eller afdelinger inden for produktudvikling, marketing, kommunikation eller innovation.

Tid og sted

København
Tirsdag den 25. og onsdag den 26. april 2017 kl. 08.30 – 11.00
Jorcks Passage, Opg. B, 4. sal, 1162 København K

Aarhus
Fredag den 28. april 2017 kl. 08.30 – 11.00
Søndergade 66, 5. sal, 8000 Aarhus C

 

Arrangementet er desværre fuldt booket.
Skriv dig på venteliste herunder, så kontakter vi dig, hvis der bliver plads.