Det er i det menneskelige møde, at de gode oplevelser opstår. Men det er på sociale medier, på hjemmesider og på omdømmeplatforme som eks. TripAdvisor, at gæsterne ofte møder jer først. Og hvis det digitale møde ikke opstår, fordi gæsterne ikke kan finde jer, eller fordi I ikke skiller jer ud fra mængden, kommer de jo aldrig til det menneskelige møde.

Det kan også være, at det digitale indtryk er tillokkende, så gæstens bestemmer sig for et besøg hos jer. Men stemmer dette digitale indtryk ikke overens med det fysiske møde, vil det resultere i en dårlig oplevelse og dårlige anmeldelser. Også selvom jeres grundprodukt er i orden.

Dette morgenseminar sætter fokus på den moderne gæst, og hvordan vi skal give gæsten gode oplevelser med en ambitiøs tilgang til værtskab. Vi giver konkrete forslag til, hvordan din virksomhed kan arbejde strategisk med det ambitiøse værtsskab.

København: Onsdag d. 30. marts 2016 kl. 9.00 - 11.30
Seismonaut, Frederiksholms Kanal 1, 2. sal, 1220 København K

Aarhus: Torsdag d. 31. marts 2016 kl. 9.00 - 11.30
Seismonaut, Søndergade 66, 5. sal, 8000 Aarhus C

Tilmelding til morgenseminar

Morgenseminaret er afholdt. Hvis du vil vide mere om det ambitiøse værtskab, er du velkommen til at sende en mail til Lisa på ls@seismonaut.com

Hvad er det ambitiøse værtskab?

Det ambitiøse værtskab tager afsæt i de muligheder, din virksomhed har for at være unik. Vi hjælper jer til at definere, udvikle og implementere en klar og konkret værtskabs-DNA, i stedet for at I gør, som alle de andre - giver en god service. Alt for mange turisme- eller detailvirksomheder nøjes med det middelmådige og anonyme serviceniveau, fordi de ganske enkelt ikke ved, at det kan være anderledes.

Arbejdet med det ambitiøse værtskab involverer hele virksomheden - både ledere og medarbejdere - det ambitiøse værtskab handler om erkendelse, kulturændring og ledelsesmæssige prioriteringer fremfor at lære sæsonmedarbejdere at smile mere. Det ambitiøse arbejde med værtskab vil give dine gæster bedre oplevelser, du vil sælge mere - og udover at sælge mere, vil dine gæster hjælpe med at markedsføre dig.

Program

  • 09.00 - 09.15: Kaffe, croissant og registering
  • Den moderne gæst og digitale turist, v. Anja Tønning, Seismonaut Tourism
  • Det ambitiøse værtskab - det fysiske møde med gæsten, v. Conny Westphall, Genesi
  • Det ambitiøse værtskab - digitale touchpoints, v. Anja Tønning, Seismonaut Tourism
  • Case: "Personligt værtskab på et nordisk hotel i Afrika", v. Jonas Schwarz Lausten, medejer af Nordic Hotels i Nigeria
  • Mini workshop: Betjening - service - værtskab, kend forskellen digitalt og fysisk

Hvem kan deltage?

Seminaret henvender primært til ejere/indehavere, projektledere og nøglemedarbejdere i turisme-, handels- og servicebranchen - eks. erhvervsturisme, museer, detail, oplevelsesaktører, brancheforeninger, turismeorganisationer og destinationer.

Deltagelse er gratis

Seminaret har et begrænset antal pladser. Din tilmelding er en forhåndstilmelding, og senest to uger inden morgenseminaret vil du modtage en endelig bekræftelse på din deltagelse. Ved manglende afbud senest dagen før, opkræves et no-show gebyr på 450 kr.

Hvem kan du møde?

Conny Westphall er konsulent og partner i konsulent og kursusvirksomheden Genesi som arbejder med strategi, ledelse og salgI 20 år har Conny interesseret sig for det værdiskabende møde mellem vært og gæst. Hun har blandt andre løst opgaver for Givskud Zoo, Hjejlen i Silkeborg og Lilly Brudekjoler i Danmark og Tyskland.

Anja Tønning er chefrådgiver hos Seismonaut. Anja rådgiver små og store organisationer og virksomheder i sociale medier og strategisk kommunikation. Hun har seks års erfaring med at arbejde med digitalt værtskab i turismebranchen på tværs af digitale kanaler som Facebook, TripAdvisor og hjemmesiden.

Jonas Schwarz Lausten er medejer af Nordic Hotels i Nigeria. Jonas vil fortælle, hvordan han med udgangspunkt i en dansk kaffekop kan yde det personlige værtskab. Han vil også komme ind på udfordringerne med få personalet til at gøre det samme.

Tid og sted

København: Onsdag d. 30. marts kl. 9.00 - 11.30
Seismonaut, Frederiksholms Kanal 1, 2. sal, 1220 København K

Aarhus: Torsdag d. 31. marts kl. 9.00 - 11.30
Seismonaut, Søndergade 66, 5. sal, 8000 Aarhus C

Om Seismonaut Tourism

Seismonaut Tourism arbejder med turismeudvikling, og er en afdeling i det digitale konsulenthus Seismonaut, som siden 2007 har arbejdet med udvikling af dansk turisme.

Seismonaut Tourism har en palette af ydelser, der bevæger sig ud over det digitale felt. Vi arbejder blandt andet med strategisk turisme- og destinationsudvikling samt forretningsudvikling af turismevirksomheder og aktører i turist- og oplevelsesindustrien.