D. 29 - 30 oktober afholder KL Kommunikationsdøgn 2015 og Seismonaut er med. Vi glæder os super meget til et par dage fyldt med interessante mennesker og spændende samtaler.

Vi deltager i år med en stand og et oplæg.

På standen kan man kan møde to af vores mest erfarne seniorrådgivere; Anja Tønning og Peter Vittrup. Her kan man få en snak om, hvorfor vi mener digitalisering handler om mennesker, og få et par eksempler på, hvordan vi arbejder praktisk og strategisk med brugerfokus. På vores stand kommer vi til løbende at tage emner op i relation til programmet.

Derudover holder chefrådgiver Maria Schwarz et oplæg under overskriften “Digitale løsninger der dur”. Her vil hun tale om governance, viden om brugere og indholdsstrategi til web. Oplægget afholdes sammen med Merete Ravn, Leder af Digitalisering, Sorø Kommune.

Både Anja, Peter og Maria har igennem de sidste fem til syv år arbejdet med sociale medier, digitalte strategier og kompetenceudvikling i den offentlige sektor.

Hvis du deltager på KL kommunikationsdøgn så kom forbi. Eller følg os på sociale medier når vi live-tweeter fra dagen.

Interviews og erfaringer fra fire projekter i det offentlige

Der sker meget med den digitale kommunikation og de digitale løsninger i den offentlige sektor. Derfor har vi interviewet nogle af vores kunder om deres perspektiv på digitaliseringen samt de projekter, vi har lavet sammen med dem. Læs det her.