------ OBS: SEMINARET ER AFHOLDT ------

Seismonaut inviterer til gratis morgenseminar, hvor vi giver vores svar på de udfordringer, som medlemsbaserede organisationer står overfor i en digital tidsalder, hvor pligtkulturen er død, men hvor mennesker stadig gerne vil bidrage til det fælles bedste.

For mere end 100 år siden blev fundamentet lagt for den danske samfundsmodel, hvor mennesker engagerer sig i fællesskaber – for at skabe forandringer. Højskolebevægelsen, andelsbevægelsen, fagbevægelsen og de kirkelige organisationer er alle sammen en del den fortælling.

Men hvad sker der, når digitaliseringen rammer vores frivillige fællesskaber? Hvordan skaber man relationer, loyalitet og gode resultater via sociale medier og digitale platforme?

Seismonaut har gennem det sidste årti hjulpet en lang række medlemsorganisationer og NGO’ere med både eksperimenter, projekter og omstilling til en digital virkelighed. Over årene har vi rådgivet organisationer lige fra DGI og Folkekirken til HK og Muskelsvindsfonden, og det er disse erfaringer, vi deler ud af på morgenseminarene.

Udbytte af seminaret

  • Inspirationsoplæg, der optegner udfordringerne og mulighederne for medlemsorganisationer i en digital tidsalder.
  • Konkrete ideer til, hvordan medlemsbaserede organisationer kan anvende digitale platforme til at understøtte det frivillige engagement. Blandt andet eksempler på strategisk brug af ambassadører og mikronetværk som Facebook Messenger.
  • Mulighed for at møde andre, der står med samme udfordringer som dig

Programmet

08.30 – 09.00: Ankomst, kaffe og croissant
09.00 – 09.10: Velkommen og intro til dagens program v/ Christian Schwarz Lausten
09.10 – 10.00: Frivillighed og (digitalt) engagement v/ Peter Vittrup, designchef
10.00 – 10.15: Pause
10.15 – 11.00: Sparring i temabaserede netværksgrupper

Fedt seminar med konkret indhold og konkrete værktøjer til at tage med hjem og bruge i sin organisation. Samtidig er der plads til at drømme. Et kompakt program, hvor man får noget for "pengene". Og alligevel ikke for kompakt til kaffepauser og networking. Fem stjerner!

Kaja Cramer, Vejle Kommune, deltager på seminar i september 2016

Tid og sted

Aarhus
Tirsdag den 29. november 2016 kl. 09.00 – 11.00
Seismonaut, Søndergade 66-68, 8000 Aarhus

København
Onsdag den 30. november 2016 kl. 09.00 – 11.00
Onsdag den 7. december 2016 kl. 09.00 – 11.00
Seismonaut, Jorcks Passage, Opg. B, 4. sal, 1162 København K

Hvem kan deltage?

Morgenseminaret henvender sig til ledere, mellemledere og projektledere i medlemsbaserede organisationer fx fagforeninger, interesseorganisationer, ngo’ere eller organisationer der er i berøring med frivillige på anden vis.

Hvem kan du møde?

Christian Schwarz Lausten
Christian er direktør i Seismonaut og ekspert i tendenser inden for den digitale udvikling. Han har over 10 års arbejdserfaring i krydsfeltet mellem innovation og nye teknologier.

Peter Vittrup
Peter er designchef i Seismonaut. Han har senest hjulpet blandt andre DGI og Københavns Kommune i deres arbejde med at omstille deres organisationer til den digitale virkelighed. Peter kender desuden foreningsverdenen indefra fra sit personlige engagement i frivillige børne- og ungdomsorganisationer.

Anne Dorte Madsen (København)
Anne Dorte er seniorrådgiver i Seismonaut. med fokus på kommunikation, kortlægning, strategiudvikling. Hun arbejder specielt med at udvikle digitale og netværksbaserede kommunikationsstrategier, der fungerer i organisationens hverdag.

Camilla Swartz (Aarhus)
Camilla er rådgiver i Seismonaut med særligt fokus på community management og strategisk indholdsplanlægning. Hun brænder for strategisk brug af digital kommunikation, som binder organisationer og deres brugere tættere sammen.

Om Seismonaut

Seismonaut er et strategisk og digitalt udviklingshus med indgående kendskab til kommunikation og digitalisering. Vi hjælper offentlige og private organisationer med bl.a. brugerinvolvering, strategi og konceptudvikling.