Kom og få inspiration til fremtidens borgerkommunikation, og hvordan du styrker organisationens interne arbejde med sociale medier.

------ OBS: SEMINARET ET FULDT BOOKET ------

På dette morgenseminar inviterer vi indenfor til en kombination af trendoplæg og debat om, hvad arbejdet med sociale medier betyder for de offentlige organisationer, hvor sociale medier i stigende grad er vigtige platforme for at praktisere nærdemokrati og yde borgerservice. Herudover byder morgenseminaret på konkrete, interne arbejdsredskaber til at arbejde med sociale medier.

Tid og sted

Aarhus: 
Onsdag d. 7. september 2016 kl. 9.00 - 11.30
Manto-Seismonaut, Søndergade 66-68, 8000 Aarhus C

København:
Fredag d. 9. september 2016 kl. 9.00 - 11.30
Manto-Seismonaut, Jorcks Passage, Opg. B, 4. sal, 1162 København K

Læs evt. om fusionen mellem Manto og Seismonaut her.

Udbytte

Du får et inspirationsoplæg med den nyeste viden omkring fremtidens borgerkommunikation, hvor borgerinddragelse i stigende grad er en del af kommunikationsløsningerne. Vi ser på, hvilke krav det stiller til både embedsmænd og den enkelte organisation nu og i fremtiden.

Herudover præsenteres du for en række cases, hvor du introduceres til de organisatoriske styringsredskaber, som er afgørende for organisationens tilstedeværelse på sociale medier. Du får blandt andet tips og redskaber til krisehåndtering, effektmåling i det offentlige, det gode redaktionsmøde og intern governance.

Program

09.00 - 09.20: Ankomst, kaffe + croissant
09.20 - 09.30: Velkommen og intro til dagens program
09.30 - 10.00: Fremtidens kommunikation med borgerne v/ Jacob Qourning
10.00 - 10.15: Debat og spørgsmål
10.15 - 10.25: Pause
10.25 - 10.55: Redskaber som letter arbejdet med sociale medier v/ Anne Dorte Madsen
10.55 - 11.30: Miniworkshop og tak for i dag

Ændringer i programmet kan forekomme.

Hvem kan deltage?

Seminaret henvender sig primært til ledere, projektledere og medarbejdere i den offentlige sektor (kommuner, regioner, væksthuse, styrelser), som arbejder med kommunikation.

Hvem kan du møde?

Jacob Qourning er seniorrådgiver i Seismonaut. Jacob har et særligt fokus på digital strategi- og forretningsudvikling. Han har arbejdet som rådgiver indenfor det digitale felt de sidste 20 år og har hjulpet både private og offentlige virksomheder med at forbedre deres digitale potentiale.

Anne Dorte Madsen er seniorrådgiver hos Seismonaut. Anne Dorte rådgiver offentlige organisationer i sociale medier, strategisk kommunikation og medarbejderinvolvering. Senest har hun lavet en sociale mediestrategi med fokus på forankring i organisationen for én af landets regioner.

Maria Schwarz er chefrådgiver hos Seismonaut. Maria har i flere år arbejdet med brugercentrerede innovationsprocesser og socio-etnografiske kortlægninger. Herudover har hun stor erfaring med udvikling indholds- og deltagelsesstrategier på sociale medieplatforme i den offentlige sektor.

Om Seismonaut

Seismonaut er et digitalt konsulenthus med indgående kendskab til kommunikation og digitalisering i den offentlige sektor. Vi har gennem 8 år hjulpet offentlige myndigheder og organisationer med projekter, hvor fokus har været på borgerinvolvering, strategi, konceptudvikling og analyse. Vi udvikler nye ideer og puster liv i gamle. Og vi skaber løsninger, der giver værdi, både til borgere og til de mennesker, der arbejder med borgere.

Nb. Morgenseminarene i både København og Aarhus er fuldt bookede, og der er derfor lukket for tilmeldinger. Vil du ikke gå glip af arrangementer i fremtiden, kan du tilmelde dig vores nyhedsmail i bunden af websitet.