Overgangen til den digitale tidsalder udløser et væld af nye muligheder. Det afgørende for at kunne udnytte disse muligheder er graden af digital forandringsparathed. Digital forandringsparathed indbefatter evnen til at være både fleksibel og innovativ og ikke mindst i stand til at spotte kundernes behov med det rigtige produkt på det rigtige tidspunkt.

Selvom digitaliseringen skaber grobund for mange nye tjenester og produkter, der kan netop det, står finanssektoren stadig stærkt i forhold til fx troværdighed, faglig viden, konsolidering i markedet og en akkumuleret viden om kunderne. Det giver dem et konkurrenceforspring. Udfordringen er imidlertid at tilpasse sig og flytte disse differentieringsparametre ind i en digital kontekst.

Gør finanssektoren det, for eksempel via nye skræddersyede og dialogbaserede ydelser og en styrket kundeinvolvering, står de med en god mulighed for at distancere sig fra de nye, digitale konkurrenter.

Ny håndbog til finanssektoren

Sammen med Finanssektorens Uddannelsescenter har Seismonaut for nyligt udarbejdet en publikation med titlen “Digitale tendenser i finanssektoren”. Publikationen tager pulsen på de nye digitale muligheder og præsenterer en række konkrete initiativer som finanssektoren kan iværksætte for at få mest ud af digitaliseringen.

Du kan læse håndbogen her.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om vores arbejde i finanssektoren eller høre, hvordan vi kan hjælpe dig, så tøv endelig ikke med at kontakte Christian på csl@seismonaut.com.

Vi tilbyder også tre foredrag målrettet specifikt til dig, der arbejder i den finansielle verden:

  • Tillid og transparens i den digitale tidsalder
  • Fremtidens bankkunder er mobile
  • Digitale forandringer i finanssektoren

Læs mere om de tre foredrag her.