Lørdag den 1. juli 2017 er det præcis ét år siden Manto og Seismonaut fusionerede og blev til én virksomhed.

De to virksomheder blev grundlagt hhv. København og Aarhus. Manto arbejdede fra begyndelsen med oplevelsesøkonomi, mens det gamle Seismonaut startede som "...et strategisk innovationshus med fokus på digitale teknologier". 

[tm-timeline layout="2" visible-items="1" date-format="7" tag="del1" anchors="false" order="ASC"]

Når vi i dag opdaterer vores visuelle identitet, er det for at afspejle det nye Seismonaut, der er vokset frem siden fusionen sidste år. Det er os på billedet.

Det nye Seismonaut, august 2016

Navnet Seismonaut er en sammenkobling af de to græske ord seismos og nautes:

  • Seismo [from Greek seismos] is a word-forming element meaning ”earthquake,” from comb. form of Greek seismos ”a shaking, shock; an earthquake“
  • Naut [from Greek nautēs, sailor] indicating a person engaged in the navigation of a vehicle, especially one used for scientific investigation.

Det betyder, at vi hjælper virksomheder med at forstå rystelserne i en digital tidsalder, og navigere sikkert gennem dem. Raketten knytter sig naturligt til den grundfortælling:
Udviklingen i Seismonauts logo siden 2007


Med den nye visuelle identitet har vi fået et lettere, mere åbent udtryk på hjemmeside, nyhedsbrev, visitkort, skabeloner osv. - og en raket, der bevæger sig mere frit.

Jeg er selv glad for identiteten, som er blevet til i samarbejde med Mads Svindt Design Studio. Også selvom jeg stadigvæk elsker den gamle Seismonaut-raket, der for mig repræsenter 10 års historie med masser af definerende øjeblikke og oplevelser.

Som dem her:
[tm-timeline layout="2" visible-items="1" date-format="7" tag="del2" anchors="false" order="ASC"]

Men også derfor havde vi brug for at opdatere Seismonauts visuelle identitet  - for hverken gamle Manto eller gamle Seismonaut eksisterer længere. Til gengæld har vi fået en ny raket, som kan endnu flere tricks ?


Vil du vide mere om Manto historie?

Vi lavet en tidslinje med flere nedslag fra historien fra både Manto og Seismonaut - med synkrone graviditeter, værktøjskasser og en nigeriansk præsidentvalgkamp.

Se tidslinjen her