Det er med stor glæde og begejstring, at vi kan byde Allan Christensen velkommen til Seismonaut. Allan bliver vores nye bestyrelsesformand. Sammen glæder vi os til at sætte skub i udviklingen af vores rådgivningsvirksomhed. 

Hvad er din primære opgave som bestyrelsesformand? 

“Min opgave er at give direktørerne og partnerkredsen strategisk sparring og få eksekveret jeres strategi og visioner. Jeg vil bruge min erfaring fra mit arbejdsliv til at indfri, de mål I har indenfor vækst og internationalisering. Det er det primære - for det faglige ved I alt om. Jeg vil udfordre jer og stille jer spørgsmål, der får jer til at være endnu skarpere på, hvad det er for en vej I gerne vil gå.” 

Hvorfor bestyrelsesformand i Seismonaut? 

“Jeg har stor respekt for jer i Seismonaut - både fagligt og menneskeligt. I har en meget stærk profil på det danske konsulentmarked. Jeres fokus på digitalisering og oplevelser, jeres referencer og de mennesker Seismonaut udgøres af, mener jeg skaber en skarp profil, der gør, at I bør være branchens foretrukne. I har formuleret en ny vision om at blive nordens ledende rådgivere i 2025  inden for jeres niche. Det mener jeg er en realistisk vision, som vi sammen er i stand til at fuldføre.” 

Hvad har du med i bagagen, der gør dig til en ægte Seismonaut? 

“Jeg er ikke som alle andre direktører og bestyrelsesformænd. Jeg er uddannet humanist i kommunikation og italiensk og er dybt fascineret af middelalder litteratur. Min viden om antikkens historier kan jeg ikke bruge indenfor rådgivning, men jeg skiller mig ud, fordi jeg har hjertet på rette sted, jeg forstår mennesker. Jeg tror på, at fælles arbejdsgejst er den største drivkraft for at skabe markedsledende løsninger, der sikrer høj indtjening.” 

Som ledelsesrådgiver trækker Allan på 15 års erfaring som direktør. Han har været direktør i konsulenthuse, i IT-branchen, for rådgivende ingeniører og i den offentlige sektor og haft flere nationale og internationale bestyrelsesposter. Siden 2016 har Allan været indehaver af Cambiamento, hvor han yder ledelsesrådgivning og styrker virksomheder inden for strategi og forretningsudvikling. 

Vi glæder os til den udvikling, vi skal i gang med, og vi glæder os til at dele vores planer med jer.