Vi er stolte over at kunne fortælle, at vores adm. direktør, Anna Porse Nielsen er en del af udvalget sammen med otte andre spændende profiler fra det danske erhvervsliv og uddannelsessystem.

Sammen skal udvalget være med til at forenkle erhvervsfremmesystemet, så det bliver nemmere og mere overskueligt at anvende for virksomhederne.  I regeringsgrundlaget står skrevet, at “regeringen vil forenkle erhvervsfremmesystemet, så det bliver nemmere og mere overskueligt at anvende for iværksættere og virksomheder, samtidig med at der er fokus på kvalitet og effektivitet.”

På baggrund af den vision har erhvervsminister Brian Mikkelsen nedsat Forenklingsudvalg for Erhvervsfremme. Om det udtaler erhvervsministeren:

“En forenkling af erhvervsfremmeindsatsen kræver grundig forberedelse og inddragelse af brugerne – virksomhederne – som skal have gavn af erhvervsfremmesystemet. Derfor nedsætter regeringen nu et udvalg med repræsentanter fra virksomheder og eksperter, som skal udarbejde konkrete forslag til et forenklet erhvervsfremmesystem.”

En drømmeopgave

For Anna er det lidt af en drømmeopgave at sidde med i udvalget:

"Når man både har været kunde i erhvervsfremmesystemet med egen virksomhed, rådgivet hundredvis af kreative iværksættere samt rådgivet og arbejdet sammen med erhvervsfremmeaktører, er det lidt at en drømmeopgave at få lov til at være med til at designe et endnu bedre erhvervsfremmesystem til fremtidens iværksættere og virksomheder."

Læs mere om udvalget i pressemeddelelsen fra Erhvervsministeriet her.