Mennesker først – i den digitale tidsalder

gravatar
 · 
4. november 2016
Featured Image

Vi er midt i en af de største samfundsændringer nogensinde. En teknologirevolution, drevet af digitaliseringen - hvor det digitale dominerer alle sektorer i samfundsøkonomien.

Det nye er, at vi er vidner til et vigtigt nybrud, hvor teknologiudviklingen for første gang handler om at sætte mennesker først.

Helt enkelt handler det om, at i takt med at forretningen bliver digital, må dens kultur, ledelse og medarbejdere også “blive digitale” ved at bruge teknologien til at tilpasse sig forandringer, lære nyt, skabe nye løsninger og hele tiden udfordre status quo.

Vindere i den digitale økonomi ved, at succes handler om mere end blot at kunne tjekke af på en liste over teknologi. Det afhænger af mennesker. At holde sig up-to-date på den nyeste digitale udvikling er vigtigt. Men i dag er det lige så vigtigt, at udvikle forretningen og organisationens kultur, og vitalt at forstå kundernes ændrede behov og adfærd.

I en disruptiv verden skal arbejdspladser bygges til at tilpasse sig, udforske nye forretningsstrategier og kontinuerligt lære nye kompetencer og færdigheder, samt bygge og vedligeholde relationer på nye måder.

Det er derfor digitalisering handler om mennesker.

seismonaut_logo_white_orange

Get in touch

+45 70 27 03 10
info@seismonaut.comFind us

Jorcks Passage 1C, 1.
1162 Copenhagen K
Denmark

CVR: 30708075
See our data policy

Still want more?

Blog
Linkedin