Digitalt folkemøde for alle

gravatar
 · 
26. april 2018
Featured Image

I uge 18 åbner Aarhus op for Internet Week Denmark for femte gang. I løbet af fem dage bliver der inviteret til over 100 events om tematikker som digitale teknologier, forretningsudvikling, markedsføring og meget mere.

Tilbage i 2013 spirede tankerne om (hvad der endte med at blive) Internet Week Denmark frem, da Aarhus Kommune og Seismonaut satte sig for at skabe et digitalt sammenskudsgilde. Formålet var at skabe vækst samt tiltrække og skabe arbejdspladser inden for området.

Vi er super stolte over at have været en del af Internet Week Denmark fra starten. Ikke nok med, at Aarhus Kommune får fire-fem kroner kroner igen af hver investeret krone igen – konceptet er også blevet optaget af tyske Kiel, og festivalen skaber et unikt fællesskab i byen.

Sammenskudsgildet bidrager både offentlige organisationer og private virksomheder nemlig til. Resultatet er stor diversitet i festivalen, hvor både børnefamilier, almindelige borgere og fagfolk kan finde events målrettet dem. Digitalisering er nemlig noget, der vedkommer os alle.

Digitale skyggesider

Med fake news, Umbrella-sagen, misbrug af Facebook-data, mobilafhængighed m.m. er vi som samfund formentlig mere end nogensinde klar over, at digitalisering, nye teknologier og internettet ikke er noget, vi vi skal ikke kaste os hovedkuls ud i den. Vi er nødt til at være kritiske og stille spørgsmål og krav til den.

Derfor stiller årets festivalplakater stiller spørgsmålene:

  • Does social media make us more social?
  • Where does technology take us?
  • Ready for the digital transformation?

Internet Week Denmark

Vær med!

Temaet for festivalens officielle åbning den 2. maj kl. 9.30 tager udgangpunkt i netop den kritiske tilgang. Eksperter fra ind- og udland giver deres besyv og svarer på, hvad vi skal have in mente, når vi skaber fremtidens nye teknologier, platforme og forretninger – og ikke mindst hvordan vi sætter people first in the digital age.

Der er stadig billetter til åbningen og mange af de andre spændende events under Internet Week Denmark, som varer fra den 2.-6. maj. Gå på opdagelse blandt de 100+ events her.

seismonaut_logo_white_orange

Get in touch

+45 70 27 03 10
info@seismonaut.comFind us

Jorcks Passage 1C, 1.
1162 Copenhagen K
Denmark

CVR: 30708075
See our data policy

Still want more?

Blog
Linkedin