Hvad er dansk outdoor?

gravatar
 · 
2. juni 2022
Featured Image

Danmark byder på mange naturoplevelser. Bliv blæst igennem af en frisk havbrise, kast dig ud i bølgen blå eller mærk suset i maven mellem skovens grønne trætoppe.

Naturen er vores største attraktion, og vi bruger den som aldrig før. Flere efterspørger oplevelser i naturen. Det høster flere iværksættere frugterne af i disse år. De udbyder oplevelser, som både foregår i den vilde natur og i den urbane natur.

Outdoor er ikke kun for folk, der kan binde knob eller lave mad over bål

Outdoor er en fælles betegnelse for et væld af udendørsaktiviteter. Det kommer fra en verden med høj-puls-aktiviteter som hiking, klatring, mountainbike og rafting. Men alt det er under forandring. Outdoor har fået en bredere betydning i årenes løb og har for alvor indtaget Danmark.

Vi har imidlertid ikke ret meget viden om, hvad dansk outdoor er. Vi taler om outdoor som én ting, men der er langt fra luksus-shelters til adrenalin-pumpende mountainbiketure eller survival-camp på en øde ø. Fraværet af viden gør os uskarpe, når vi skal udvikle produkter og services inden for outdoor. Derfor er vi nødt til at stille spørgsmål om, hvem er brugerne og hvad efterspørger de af outdoor-oplevelser?

Svarene på disse spørgsmål har vi samlet i en analyse. Her præsenterer vi dugfriske markedstendenser inden for outdoor på det danske marked. Det er vores ønske, at analysen skal fungere som et redskab for de iværksættere, der ønsker at udvikle deres forretning inden for outdoor. For outdoor-turismen blomstrer, og den stigende efterspørgsel efter naturoplevelser ser ud til at fortsætte.

Dyk ned i landskabet af oplevelser og få konkrete værktøjer til at udvikle endnu flere outdoor-oplevelser. Hent analysen her.

seismonaut_logo_white_orange

Get in touch

+45 70 27 03 10
info@seismonaut.comFind us

Jorcks Passage 1C, 1.
1162 Copenhagen K
Denmark

CVR: 30708075
See our data policy

Still want more?

Blog
Linkedin