Jakob Grane er ny bestyrelsesformand i Seismonaut

gravatar
 · 
30. maj 2022
Featured Image

Med mere end 30 års erfaring som konsulent og strategisk rådgiver er Jakob Grane en stor kapacitet med indsigt i både forretningsudvikling, strategi og internationalisering. Det er altså en erfaren herre, som sætter sig for bordenden i Seismonauts bestyrelse, hvor han skal hjælpe med at sikre fortsat vækst og udvikling. Vi har sat ham i stævne til en snak om hans nye titel.

Hvad er din vision som bestyrelsesformand i Seismonaut?

Jeg er glad for at blive en del af Seismonaut. Jeg synes, at Seismonaut arbejder med et felt, som både er spændende og vigtigt. Og virksomheden er klart blandt de bedste på sit felt i Danmark. Og jeg ser også Seismonaut, som en virksomhed, der har potentiale til meget mere - både i Danmark og internationalt. Derfor skal vi nu i gang med at skærpe strategien og skabe en helt klar og unik position i markedet. Som bestyrelsesformand skal jeg være med til at tage Seismonaut til den næste S-kurve. Det vil sige udfordre status quo og hjælpe med at udvikle en organisatorisk muskel, der både kan blive endnu stærkere i Danmark og operere med internationale opgaver.

Hvad var det, der tiltrak dig ved Seismonaut?

I min verden er det at arbejde med oplevelser og innovation hinandens forudsætninger. Arbejder du med oplevelser, er du nødt til at evne at arbejde med innovation. Det er Kasper Holtens transformation af Det Kongelige Teater et glimrende eksempel på. Han har formået at skabe nye oplevelser ved at nytænke kendte klassikere i nye opsætninger og udskifte de skrå brædder med udendørs terræn. 

Jeg tror på, at du er nødt til at være innovativ, hvis du vil forblive relevant, fastholde dine eksisterende gæster, kunder og turister og samtidig tiltrække nye. Vi kan ikke bare tage erfaring med oplevelser og replikere dem. Vi skal vedvarende stille spørgsmål, være nysgerrige og evne at kantstille en problemstilling, så vi ikke bare replikerer os selv ved at kigge på problemet fra samme vinkel hele tiden. For mig er oplevelser og innovation derfor hinandens forudsætninger, og jeg tror, at det bliver endnu mere vitalt at evne netop dette. Det gælder uanset, om du arbejder inden for oplevelseserhvervene eller kommer fra andre brancher.

Seismonaut er et team med mange fagligheder. Hvorfor er det en styrke?

Et stærkt tværfagligt samarbejde forudsætter, at alle parter har forskellig viden og værktøjskasser, men som samtidig evner til at arbejde sammen og gøre det lydefrit. Vi har brug for at arbejde tværfagligt for at være i stand til at løse komplekse problemstillinger. Om det er etnologi, sociologi, statskundskab og økonomi, der står på CV’et, er ikke altafgørende. Det er  spændingsfeltet mellem profiler, faglighed og erfaring, som gør Seismonaut til et spændende konsulenthus.

seismonaut_logo_white_orange

Get in touch

+45 70 27 03 10
info@seismonaut.comFind us

Jorcks Passage 1C, 1.
1162 Copenhagen K
Denmark

CVR: 30708075
See our data policy

Still want more?

Blog
Linkedin