Download: Skab indsigt

gravatar
 · 
22. november 2018
Featured Image

Seismonaut Skab indsigt antropologiHvem køber dine produkter? Hvad synes kunderne om dem, og hvad drømmer de egentlig om? Hvordan bruger de produkterne, hvornår og hvorfor? Og hvad med dine egne medarbejdere? Hvad mangler de for at kunne udføre deres arbejde bedre eller opnå større trivsel?

De sidste 12 år har Seismonaut arbejdet for at besvare ovenstående spørgsmål for og med vores kunder i både den offentlige og private sektor. Vi har lavet antropologisk feltarbejde blandt forbrugere, filmfolk, produktionsmedarbejdere, fodboldspillere, receptionister, turister, foreningsdanmark, tjenere, kokke og lystsejlere – you name it.

Med guiden åbner vi døren til Seismonauts antropologiske maskinrum. Vi har samlet vores bedste metoder, cases og råd med det formål at hjælpe dig til at forstå din målgruppe bedre.

Interessen stiger

For 12 år siden skrev vi første udgave af vores antropologiske metodeguide, fordi vi oplevede en stigende interesse for antropologi som middel til at forstå menneskers handlinger og adfærd. Denne interesse er kun blevet større i dag, hvor indsigten i målgrupper og slutbrugeres hastigt omskiftelige behov, adfærd og forventninger aldrig har været vigtigere. Så i løbet af det sidste årti, har vi samlet erfaringer, viden, redskaber, tips og tricks, vi synes bør komme mange flere til gode.

Derfor er tiden kommet til en opdatering af vores kære guide. Den er stadig dit redskab til at forstå dine kunder og brugere, men er nu opdateret med en række af de nyeste metoder - bl.a. inden for digital antropologi og med flere aktuelle eksempler.

Download: Skab indsigt

  • Du får guiden Skab indsigt direkte i indboksen.
    Ved at klikke 'download' accepterer du, at Seismonaut må behandle dine angivne oplysninger. Har vi ikke kontaktet dig eller indgået et samarbejde slettes dine data efter halvandet år. Ligeledes giver du samtykke til, at blive tilmeldt dig Seismonauts nyhedsbrev. Du kan selvfølgelig altid framelde dig det igen, hvis du skulle fortryde.
seismonaut_logo_white_orange

Get in touch

+45 70 27 03 10
info@seismonaut.comFind us

Jorcks Passage 1C, 1.
1162 Copenhagen K
Denmark

CVR: 30708075
See our data policy

Still want more?

Blog
Linkedin