Spilbranchens nye pige i klassen

gravatar
 · 
3. april 2017
Featured Image

Den 18-23. april er der Games Week Denmark i hele landet, og Seismonaut er med.

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi er passionerede omkring iværksætteri i de kreative digitale erhverv. Derfor har vi i Seismonaut kastet os ud i et partnerskab med Interactive Denmark, Producentforeningen og IGDA Denmark (Foreningen af Danske Spiludviklere) med henblik på at skabe en stor event, som samler hele computerspilbranchen under overskriften Games Week Denmark.

Fra de dybe kældre til en branche med milliardomsætning

Games Week Denmark er en festival, som sætter spot på danske spil og samler Nordic Game Jam, Spilprisen, CPH MatchUp, Game Developer Talks og meget mere under én og samme paraply. I seks dage i april 2017 bliver Danmark omdannet til et hotspot for spildesignere, programmører, graphic artists, forretningsfolk, gamere og spilinteresserede lokale, der mødes for at deltage i møder og events med fokus på spil, kreativitet, teknologi og innovation.

Vi har arbejdet med at udvikle de kreative digitale erhverv i mange år og set rigtig gode resultater. Den danske spilbranche har bevæget sig op fra de dybe, dunkle kældre og er blevet en respekteret branche med en imponerende milliardomsætning.

Computerspilbranchen er fyldt med dygtige folk, den tiltrækker investorer, og den rummer et hav af muligheder. Faktisk er det eneste, Danmark mangler, et sted at showcase denne helt fantastiske branche i vækst. Det er her, Games Week Denmark kommer ind i billedet, som en signaturevent, der forbinder branche med investorer, talenter og andre nysgerrige.

Ambitionen er, at Games Week Denmark skal være for Danmark, hvad SLUSH er for Helsinki

Vi drømmer om at få Danmark endnu mere på kortet, når det gælder spil, og vi håber, Games Week Denmark er kommet for at blive. Ambitionen er at lægge trædestenene til en event, der kan vokse og med tiden blive Danmarks svar på SLUSH i Helsinki, som med 17.500 deltagere danner ramme om Nordens største startup-event for tech-virksomheder.

Alle kræfter skal samles, så vi kan bygge en event op, som fuldender økosystemet omkring spiludvikling fra uddannelser, talenter, iværksætteri, etablerede spilstudier, kapital til et udstillingsvindue for branchen. Branchen er i vækst, og der er både jobs, eksport og mange gode historier i computerspil.

Nordic Game Jam Conference

Billede fra Nordic Game Jam Conference

Lad os støbe fundamentet til computerspilbranchens nye flagskib sammen

Lige nu glæder vi os til, at startskuddet for Games Week Denmark 2017 går. Når vi kommer over på den anden side, vil vi samle op på erfaringerne og støbe videre på det fundament, der skal gøre Danmark til computerspilbranchens nye flagskib.

Det tager tid at bygge en event som Games Week Denmark op, og vi er stadig ved at finde ud af, hvordan det skal skrues sammen. Dertil kommer, at vi har behov for politisk engagement og flere økonomiske samarbejdspartnere, hvis vi skal lykkes med ambitionerne. Derfor vil vi gerne invitere til samarbejde – med private såvel som offentlige partnere.

Så tag endelig fat i os, hvis du vil være med til at løfte den fælles opgave, der ligger foran os, og så håber vi ellers at se rigtig mange af jer til Games Week Denmark den 18-23. april. I kan læse mere om de mange arrangementer her, se det seneste nyhedsbrev her eller følge #GWDK for at se begivenhederne folde sig ud på Twitter, Facebook eller Instagram.

seismonaut_logo_white_orange

Get in touch

+45 70 27 03 10
info@seismonaut.comFind us

Jorcks Passage 1C, 1.
1162 Copenhagen K
Denmark

CVR: 30708075
See our data policy

Still want more?

Blog
Linkedin