Velkommen til Celine!

gravatar
 · 
30. november 2022
Featured Image

Celine er nyeste skud på stammen i Seismonaut. Hun havde sin første dag som projektassistent den 1. november og er allerede kommet flyvende fra start. Mød Celine Schiffer!

Celine Schiffer er i gang med sin kandidat i erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation på CBS og har erfaring fra b.l.a Egmont og Meyers. I Seismonaut skal hun hjælpe os med at nørde data, udvikle vores kommunikation og skabe betydningsfulde oplevelser inden for kreative erhverv, kultur og turisme. Og så kommer hun til at arbejde med vores hjertebarn, Experience Impact.

Hvad ser du frem til at arbejde med i Seismonaut?

Jeg glæder mig til at arbejde med den eksterne kommunikation. Jeg er meget strategisk tænkende, så det bliver spændende at være med til at udvikle Seismonauts brand og identitet - og måske særligt Experience Impact. Få den spire til at blomstre! Der er jo et stort potentiale, og det bliver spændende at være med til at udvikle og komme med helt ind i maskinrummet.

Er der noget, som har overrasket dig efter den første måned i Seismonaut?

Jeg er måske særlig overrasket over, hvor mange forskellige projekter og kunder, der er i Seismonaut. I sidste uge fik jeg mulighed for at snuse lidt til et projekt om diversitet og inklusion for Producentforeningen. Det er en branche, som måske ikke har det bedste ry i forhold til diversitet og inklusion. Så hvordan kan vi åbne op for den samtale? Det er ret spændende og et meget relevant emne, som jeg forestiller mig kommer til at fylde mere og mere.

Alt vores arbejde er jo centreret om, hvordan vi skaber betydningsfulde oplevelser, kan du beskrive en oplevelse, som har gjort særligt indtryk på dig?

I weekenden var jeg til forpremiere i Tivoli for at se Nøddeknækkeren. Det er en juleballet og måske ikke noget, som umiddelbart har min store interesse. Men jeg blev meget positiv overrasket. Det var nok helhedsindtrykket. Den velkendte historie, som bliver skildret med levende mennesker akkompagneret af et symfoniorkester - og med Dronningen på balkonen! Det gjorde i sin helhed et stort indtryk på mig.

Nøddeknækkeren er jo en historisk forestilling. Mange er vokset op med historien. De fleste har måske fået fortalt historien eller læst den selv. I dag er der flere digitale oplevelser end nogensinde før. Jeg er selv af en generation, som er vokset op med film/tv/streaming og derigennem fået mange digitale oplevelser. Det kan også have betydning! Men at komme uden for døren og få aktiveret sanserne. Det er helt unikt.

Varmt velkommen til. Vi er glade for at have fået dig med ombord.

seismonaut_logo_white_orange

Get in touch

+45 70 27 03 10
info@seismonaut.comFind us

Jorcks Passage 1C, 1.
1162 Copenhagen K
Denmark

CVR: 30708075
See our data policy

Still want more?

Blog
Linkedin