Vil du udvikle endnu bedre kulturprodukter?

gravatar
 · 
14. november 2023
Featured Image

hands on erfaringer med Betydningskompasset™ – et stærkt redskab til forretningsudvikling for kulturinstitutioner. Vores nyeste initiativ, Betydningsakademiet, er et skræddersyet kursusforløb, designet specielt til kulturudviklere.

Akademiet giver dig kompetencerne til at anvende Betydningskompasset som et effektivt værktøj til at forme meningsfulde kulturoplevelser. Alt sammen med det formål at forbedre forretningsresultater og formidle oplevelser, der tiltrækker finansiering og opmærksomhed.

Betydningsakademiet er din mulighed for at:

  • Lære at udvikle og skabe nye kulturelle oplevelser til gæster og turister.
  • Skabe en stærkere fortælling om jeres institution internt og eksternt, for at opnå politisk og finansiel støtte.
  • Forstå jeres brugere bedre og styrke jeres forhold og værditilbud til dem.

Akademiet strækker sig fra d. 16. januar til d. 19. marts 2024 og består af tre online moduler á 2,5 time samt en fysisk 24-timers bootcamp.

I hænderne på erfarne eksperter

Undervejs vil du lære at bruge Betydningskompasset med støtte fra erfarne eksperter fra Seismonaut, udforske inspirerende cases fra ind- og udland, og udvikle dine egne færdigheder gennem dialog med andre kulturudviklere.

Læs mere om Betydningsakademiet og tilmeld dig nedenfor eller tag en uforpligtende snak med vores CEO, Anna Porse, på telefon +45 50 51 52 25 eller apn@seismonaut.com.

Vi glæder os til at have dig med på Betydningsakademiet!

“Vi satte alt for mange og sværtopnåelige effektmål, hvilket førte til, at vi ikke kunne gennemføre nogen ordentlig evaluering. Alt døde ud og blev sat på hold. Men dette fik vi hjælp til at ændre under uddannelsen af vores personale i at arbejde med Betydningskompasset.”

Jan Olofsson
Afdelingschef for museet Glimmingehus i Skåne

“Vi har på Nordkraft manglet en metode til at evaluere og undersøge betydningen af vores indsatser. Betydningskompasset har givet os nogle værktøjer til at gå i dialog med vores gæster og til at åbne op for nye måder at spørge ind til deres oplevelse. Derudover har metoden givet os et sprog, som åbner for en ny form for samtale med kommunen, når vi taler om hvad scenekunst er værd.”

Helen Schrøder
Kommunikationschef for Teater Nordkraft
seismonaut_logo_white_orange

Get in touch

+45 70 27 03 10
info@seismonaut.comFind us

Jorcks Passage 1C, 1.
1162 Copenhagen K
Denmark

CVR: 30708075
See our data policy

Still want more?

Blog
Linkedin